Salát s fazolemi a vejcem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 20 min.
- Vloženo: 23. 04. 2023
- Autor: Mgr. Petra Jandová
Nutriční hodnoty
- Energie 1305 kJ
- Sacharidy 38,2 g
- Bílkoviny 14,3 g
- Tuky 9,3 g
- Vláknina 8,3 g
Postup přípravy
Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.
Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.
Suroviny na 1 porci
- ledový salát 43 g
- polníček 21 g
- rajčata 60 g
- salátová okurka 43 g
- červené fazole ve sladkoslaném nálevu 72 g
- ocet balzamiko 4 g
- olivový olej 4 ml
- vejce uvařené natvrdo 0,75 ks
- celozrnná houska 43 g
- sůl, pepř