Salát s fazolemi a vejcem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 20 min.
- Vloženo: 23. 04. 2023
- Autor: Mgr. Petra Jandová
Nutriční hodnoty
- Energie 1526 kJ
- Sacharidy 44,0 g
- Bílkoviny 17,3 g
- Tuky 11,0 g
- Vláknina 9,5 g
Postup přípravy
Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.
Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.
Suroviny na 1 porci
- ledový salát 50 g
- polníček 25 g
- rajčata 70 g
- salátová okurka 50 g
- červené fazole ve sladkoslaném nálevu 80 g
- ocet balzamiko 5 g
- olivový olej 4 ml
- vejce uvařené natvrdo 1 ks
- celozrnná houska 50 g
- sůl, pepř