Salát s fazolemi a vejcem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 20 min.
- Vloženo: 23. 04. 2023
- Autor: Mgr. Petra Jandová
Nutriční hodnoty
- Energie 1786 kJ
- Sacharidy 49,9 g
- Bílkoviny 20,5 g
- Tuky 13,6 g
- Vláknina 10,7 g
Postup přípravy
Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.
Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.
Suroviny na 1 porci
- ledový salát 57 g
- polníček 28 g
- rajčata 80 g
- salátová okurka 57 g
- červené fazole ve sladkoslaném nálevu 90 g
- ocet balzamiko 5 g
- olivový olej 5 ml
- vejce uvařené natvrdo 1,25 ks
- celozrnná houska 57 g
- sůl, pepř