Nutriční hodnoty

  • Energie 2121 kJ
  • Sacharidy 60,8 g
  • Bílkoviny 23,3 g
  • Tuky 15,8 g
  • Vláknina 13,3 g

Postup přípravy

Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.

Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.

Suroviny na 1 porci

  • ledový salát 68 g
  • polníček 35 g
  • rajčata 95 g
  • salátová okurka 68 g
  • červené fazole ve sladkoslaném nálevu 115 g
  • ocet balzamiko 7 g
  • olivový olej 7 ml
  • vejce uvařené natvrdo 1,25 ks
  • celozrnná houska 68 g
  • sůl, pepř