Salát s fazolemi a vejcem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 20 min.
- Vloženo: 23. 04. 2023
- Autor: Mgr. Petra Jandová
Nutriční hodnoty
- Energie 2121 kJ
- Sacharidy 60,8 g
- Bílkoviny 23,3 g
- Tuky 15,8 g
- Vláknina 13,3 g
Postup přípravy
Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.
Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.
Suroviny na 1 porci
- ledový salát 68 g
- polníček 35 g
- rajčata 95 g
- salátová okurka 68 g
- červené fazole ve sladkoslaném nálevu 115 g
- ocet balzamiko 7 g
- olivový olej 7 ml
- vejce uvařené natvrdo 1,25 ks
- celozrnná houska 68 g
- sůl, pepř