Sardinky v tomatu s cibulí, polníčkem a kváskovým chlebem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 15 min.
- Vloženo: 05. 02. 2024
- Autor: Mgr. Nikola Homzová
Nutriční hodnoty
- Energie 2123 kJ
- Sacharidy 63,0 g
- Bílkoviny 25,0 g
- Tuky 17,0 g
- Vláknina 3,0 g
Postup přípravy
Sardinky i s tomatovou omáčkou rozmačkáme vidličkou a smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí. Podáváme s chlebem namazaným Florou a s polníčkem zalitým olivovým olejem.
Suroviny na 1 porci
- sardinky v tomatu 95 g
- cibule 10 g
- kváskový chléb 110 g
- Flora original 15 g
- polníček 20 g
- olivový olej 5 ml