Tuňák ve vlastní šťávě s jarní cibulkou a kváskovým chlebem sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 20 min.
- Vloženo: 25. 11. 2023
- Autor: Mgr. Nikola Homzová
Nutriční hodnoty
- Energie 1662 kJ
- Sacharidy 51,0 g
- Bílkoviny 19,0 g
- Tuky 13,0 g
- Vláknina 2,0 g
Postup přípravy
Tuňáka slijeme (hmotnost uvedená v surovinách odpovídá hmotnosti masa po slití) a vsypeme do misky. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou jarní cibulku, olivový olej a všechny suroviny promícháme. Podáváme s kváskovým chlebem.
Suroviny na 1 porci
- tuňák ve vlastní šťávě 55 g
- jarní cibulka 20 g
- olivový olej extra panenský 13 ml
- kváskový chléb 100 g
- sůl, pepř