Žitno-pšeničný chléb s budapešťskou pomazánkou sestavte si dietu v našem fotojídelníčku
- Doba přípravy 10 min.
- Vloženo: 01. 05. 2023
- Autor: Mgr. Nikola Homzová
Nutriční hodnoty
- Energie 2572 kJ
- Sacharidy 74,0 g
- Bílkoviny 30,0 g
- Tuky 21,0 g
- Vláknina 9,0 g
Postup přípravy
Červenou papriku, jarní cibulku a pažitku posekáme najemno a smícháme s tvarohem, řeckým jogurtem a Florou. Ochutíme solí, pepřem a sladkou paprikou. Pečlivě promícháme a servírujeme na žitno-pšeničném chlebu s rajčatovou oblohou.
Suroviny na 1 porci
- žitno-pšeničný chléb 130 g
- tvaroh tučný 100 g
- jogurt řecký 0 % tuku 100 g
- Flora 20 g
- jarní cibulka 10 g
- červená paprika 10 g
- cherry rajčata 100 g
- sůl, pepř, sladká paprika, pažitka