Další článek Předchozí článek

Kuřecí nudličky na zelenině s rýžovými nudlemi

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Pracoviště: Sanatorium Bristol, Lázně Karlovy Vary

Vloženo: 6. 12. 2019


Suroviny na 1 porci:

130 g kuřecích prsou
20 g cibule
50 g rajčat
25 g cukety
25 g lilku
20 g červené papriky
10 g pórku
130 g syrových rýžových nudlí
5 ml slunečnicového oleje
sůl, pepř, česnek, čerstvé bylinky, sójová omáčka

Postup:

Kuřecí maso očistíme a pokrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a osolené a opepřené maso opečeme. Přidáme pokrájenou cibuli a ostatní pokrájenou zeleninu a chvíli restujeme. Poté můžeme přidat trochu sójové omáčky. Celou směs ochutíme česnekem a čerstvými bylinkami.

Rýžové nudle vaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a můžeme servírovat.

Tabulka nutričních hodnot:

Energie (kJ)

Sacharidy (g)

Tuky (g)

Bílkoviny (g)

Vláknina (g)

1 porce

1419

33

7

34

5

Další článek Předchozí článek