Pohankové nudle s bylinkovým tofu
Pracoviště: Sanatorium Bristol, Lázně Karlovy Vary
Vloženo: 22. 8. 2018
Suroviny na 1 porci:
35 g syrových pšenično-pohankových nudlí Soba
75 g bylinkového tofu
50 g cukety
35 g mrkve
25 g cibule
5 ml slunečnicového oleje
sůl, pepř, česnek
Postup:
Nejprve uvaříme v osolené vodě nudle (4 minuty). Na pánvi na oleji osmahneme na proužky pokrájenou cibuli, přidáme pokrájenou cuketu, kolečka mrkve a nakonec také na kostičky pokrájené tofu. Směs osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a chvíli restujeme. Nakonec do směsi na pánev přidáme scezené nudle, promícháme a servírujeme.
Tabulka nutričních hodnot:
|
Energie (kJ) |
Sacharidy (g) |
Tuky (g) |
Bílkoviny (g) |
Vláknina (g) |
1 porce |
1298 |
33 |
11 |
18 |
2 |